Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδια Γυναικεία
Δαχτυλίδι, το αγαπημένο κόσμημα κάθε γυναίκας μέσα στους αιώνες. Από την αρχαιότητα, σε όλους τους λαούς, τα γυναικεία δαχτυλίδια αποτελούσαν σύμβολα καταγωγής, κοινωνικής θέσης, δύναμης και αξιώματος. Μεσοποτάμιοι Βασιλείς, Αιγύπτιοι Φαραώ, Αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι φορούσαν περίτεχνα δαχτυλίδια τα οποία αγαπούσαν. Ο Βασιλιάς Φίλιππος Ε’, μετά από τις επανειλημμένες νίκες του, έριξε το αγαπημένο του δαχτυλίδι στη θάλασσα, αφιερώνοντάς το στον θεό Ποσειδώνα.

Στις σημερινές μέρες, το δαχτυλίδι είναι σύμβολο της θηλυκότητας, του αρραβώνα-γάμου και των μοναδικών στιγμών κάθε γυναίκας. Είναι το αγαπημένο κόσμημα διότι το βλέπει συνεχώς με κάθε κίνηση.

Σχεδιάζουμε δαχτυλίδια γυναικεία για τις σύγχρονες γυναίκες, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, συνδιάζοντάς την με τις σύγχρονες τεχνικές. Μια ποικιλία κλασικών δαχτυλιδιών όπως βυζαντινά, ροζέτες, μονόπετρα, σειρέ και ολόβερα, καθώς και μοντέρνα δαχτυλίδια με περίτεχνα σχέδια, συμπεριλαμβάνονται στη χειροποίητη συλλογή του οίκου Oro Vildiridis.

Μπορείτε να βρείτε χρυσά δαχτυλίδια κατασκευασμένα από χρυσό δεκατεσσάρων και δεκαοκτώ καρατίων, τα οποία διακοσμούνται με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ζιργκόν(cubic zirconia), καθώς και ασημένια δαχτυλίδια για μία μοντέρνα και οικονομική λύση.

Γυναικεία δαχτυλίδια χειροποίητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ποιότητα που προσφέρει η εταιρία μας από το 1898.

Δημιουργήστε το δαχτυλίδι σας

Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τα δαχτυλίδια μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης ενός σχεδίου:

Αλλαγή χρώματος χρυσού και λίθων
Προσθήκη ή αφαίρεση διαμαντιών και λίθων
Αλλαγή μεγέθους κεντρικού λίθου
Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου κατασκευή ενός μοναδικού δαχτυλιδιού, όπως εσείς το έχετε φανταστεί.
Αν επιθυμείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων (μενταγιόν, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι), μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα δαχτυλίδι ίδιο με το μενταγιόν ή τα σκουλαρίκια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το μοναδικό δικό σας δαχτυλίδι.
Αν το μέγεθος του δαχτυλιδιού που έχετε επιλέξει δεν εφαρμόζει σωστά, σας παρέχουμε δωρεάν προσαρμογή του, στο σωστό μέγεθος.

Επίσης, η δυνατότητα χάραξης μια αφιέρωσης ή ενός ονόματος στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού σας, το κάνει μοναδικό και αφήνει αυτή τη στιγμή αναλλοίωτη στο χρόνο.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Αν το κόσμημα που έχετε επιλέξει, έχει διαμάντια ή πολύτιμους λίθους, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση με την υπογραφή του οίκου Oro Vildiridis.

Περιοχή Τιμών
Περιοχή Τιμών - slider
6047100
Υλικό
Υλικό
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Πέτρας
Χρώμα Πέτρας
Είδος Πέτρας
Είδος Πέτρας
Φύλο
Φύλο
Μάρκα
Μάρκα
Φύλο
Φύλο
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Μετάλλου
Λουράκι/Μπρασελέ
Λουράκι/Μπρασελέ
Χρώμα Καντράν
Χρώμα Καντράν
Είδος Πέτρας
Είδος Πέτρας
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Διάμετρος
Διάμετρος