Χρυσά Δαχτυλίδια

Χρυσά Δαχτυλίδια
Εδώ μπορείτε να βρείτε δαχτυλίδια χρυσά, κατασκευασμένα από χρυσό δεκατεσσάρων και δεκαοκτώ καρατίων, διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ζιργκόν(cubic zirconia).

Στις σημερινές μέρες, το δαχτυλίδι είναι σύμβολο της θηλυκότητας, του αρραβώνα-γάμου και των μοναδικών στιγμών κάθε γυναίκας. Είναι το αγαπημένο κόσμημα διότι το βλέπει συνεχώς με κάθε κίνηση.

Σχεδιάζουμε δαχτυλίδια για τις σύγχρονες γυναίκες, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, συνδιάζοντάς την με τις σύγχρονες τεχνικές.

Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ποιότητα που προσφέρει η εταιρία μας από το 1898.

Δημιουργήστε ένα δαχτυλίδι χρυσό μόνο για εσάς
Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τα δαχτυλίδια μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης ενός σχεδίου:

Αλλαγή χρώματος χρυσού και λίθων
Προσθήκη ή αφαίρεση διαμαντιών και λίθων
Αλλαγή μεγέθους κεντρικού λίθου
Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου κατασκευή ενός μοναδικού δαχτυλιδιού, όπως εσείς το έχετε φανταστεί.
Αν επιθυμείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων (μενταγιόν, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι), μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα δαχτυλίδι ίδιο με το μενταγιόν ή τα σκουλαρίκια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το μοναδικό δικό σας δαχτυλίδι.
Αν το μέγεθος του δαχτυλιδιού που έχετε επιλέξει δεν εφαρμόζει σωστά, σας παρέχουμε δωρεάν προσαρμογή του, στο σωστό μέγεθος.

Επίσης, η δυνατότητα χάραξης μια αφιέρωσης ή ενός ονόματος στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού σας, το κάνει μοναδικό και αφήνει αυτή τη στιγμή αναλλοίωτη στο χρόνο.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Αν το κόσμημα που έχετε επιλέξει, έχει διαμάντια ή πολύτιμους λίθους, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση με την υπογραφή του οίκου Oro Vildiridis.

  Περιοχή Τιμών
  Περιοχή Τιμών - slider
  10347100
  Υλικό
  Υλικό
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Πέτρας
  Χρώμα Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Φύλο
  Φύλο
  Μάρκα
  Μάρκα
  Φύλο
  Φύλο
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Χρώμα Καντράν
  Χρώμα Καντράν
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Μηχανισμός
  Μηχανισμός