Από το 1898, η Oro Vildiridis έχει προσφέρει κοσμήματα και ωρολόγια εξαιρετίκης ποιότητας. Ακολουθώντας αυτήν την παράδοση, η εταιρία μας διαθέτει ένα πολύ οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καταρτισμένο με εξειδικευμένο προσωπικό.

Κοσμήματα

Ειδικά εκπαιδευμένοι κατασκευαστές με πολυετή πείρα πλαισιώνουν τα εργαστήριά μας. Τα κοσμήματα σας μπορούν να βρουν την αρχική τους λαάμψη και να επισκευαστούν εγγυημένα και γρηγορα απο φθορές και ατυχήματα που έγιναν κατά τη διάρκεια του χρόνου. Η Oro Vildiridis σας παρεχει τις εξείς υπηρεσίες κοσμημάτων: Επισκευή, γυάλισμα-φινίρισμα-επιπλατίνωμα και μεταποίηση μεγέθους.

Ωρολογια

Το ωρολόι σας μετράει το χρόνο και τη ζωή σας. Ως μηχανή υψηλής ακρίβειας χρειάζεται έλεγχο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε ο μηχανισμός του να είναι αξιόπιστος για πάρα πολλά χρόνια. Η συντήρηση και επισκευή των ωρολογίων από τις εταίριες που αντιπροσωπεύουμε γίνεται εγγυημένα και αξιόπιστα, αφου πρώτα ενημερωθείτε για το πρόβλημα που υπάρχει και το κόστος επισκευής . Σας συστήνουμε να γίνεται μια φορά το χρόνο έλεγχος αδιαβρόχου για το αυτόματο ρολόι σας, καθώς και με την αλλάγη μπαταρίας για τα μη αυτόματα ωρολόγια.


Εγγύηση

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα της Oro Vildiridis κατασκευάζονται και επιλέγονται με μεγάλη προσοχή, σύμφωνα με τα δίκα μας πρότυπα ποιότητας . Όλα τα κοσμήματα δεκαοχτώ καρατίων με μπριγιάν ή πολύτιμους λίθους συνοδεύονται από αριθμημένη εγγύηση που αναγράφεται η ποιότητά τους , υπογεγραμμένη παντα από τους Άγγελο Βιλδιρίδη, Αθανάσιο Βιλδιρίδη γεμολόγος με πτυχίο F.G.A. και D.G.A. , Μίχαλη Βιλδιρίδη γεμολόγος του G.I.A.. Τα κοσμήματα των εταιρίων που αντιπροσωπεύουμε συνοδεύονται από παγκόσμια εγγύηση της εκάστοτε εταίριας.

Ωρολογια

Όλα τα ωρολόγια των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε συνοδεύονται από παγκόσμια εγγύηση της συγκεκριμένης εταιρίας, η οποία διαρκεί συνήθως δύο έτη από την ημέρα απόκτησης του ωρολογίου σας και σε ορισμένες εταιρίες εχέτε δυνατότητα επέκτασής τους. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσικές φθορές, ατυχήματα και κακή χρήση.