Μονόπετρα

Μονόπετρα Δαχτυλίδια

Το κάθε κόσμημα είναι μια συναισθηματική επένδυση που περνά από γενιά σε γενιά. Έτσι και τα μονόπετρα για την πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς σας. Επιλέγοντας το κατάλληλο μονόπετρο για αυτήν, κάνετε τη στιγμή που περιμένει μοναδική. Αφεθείτε στην πολυετή εμπειρία και στα έμπειρα χέρια των τεχνιτών του εργαστηρίου μας για να επιλέξετε το δικό σας μοναδικό μονόπετρο.

Στο Oro Vildiridis θα βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ της αγαπημένης σας. Μονόπετρα δαχτυλίδια κλασικά ή μοντέρνα, από χρυσό 18 καρατίων με μπριγιάν (brilliant) ή 14 καρατίων με ζιργκόν (cubic zirconia), σε κλασικές γραμμές ή εντυπωσιακά σχέδια.

Δαχτυλίδια μονόπετρα με πολύτιμους λίθους

Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ποιότητα που προσφέρει η εταιρία μας από το 1898.

Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τα μονόπετρά μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης ενός σχεδίου:

αλλαγή χρώματος χρυσού
προσθήκη ή αφαίρεση περιμετρικών διαμαντιών και πετρών
αλλαγή κεντρικής πέτρας

Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου κατασκευή ενός μονόπετρου, όπως εσείς το εχέτε φανταστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το ιδανικό μονόπετρο για εσάς.

Αν το μέγεθος του δαχτυλιδιού που έχετε επιλέξει δεν εφαρμόζει σωστά, σας παρέχουμε δωρεάν προσαρμογή του, στο σωστό μέγεθος. Επίσης, η δυνατότητα χάραξης μιας αφιέρωσης ή ενός ονόματος στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού σας, το κάνει μοναδικό και αφήνει αυτή τη στιγμή αναλλοίωτη στο χρόνο.

Ρωτήστε μας για το «Περίοπτο» μονόπετρο με διαμάντι

Θα ήταν τιμή μας να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψετε το μοναδικό χειροποίητο μονόπετρο δαχτυλίδι «Περίοπτο». Είναι σχεδιασμένο από τον κ. Βιλδιρίδηκαι κατασκευασμένο αποκλειστικά και μόνο στο εργαστήριό μας.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για το κόσμημά σας καθώς και τα χαρακτηριστικά των πολύτιμων λίθων, υπογεγραμμένη από τον κ. Βιλδιρίδη (F.G.A., D.G.A. Member of the Gemmological Association and Gem Testing Laboratory of Great Britain).

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

  Περιοχή Τιμών
  Περιοχή Τιμών - slider
  21518900
  Υλικό
  Υλικό
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Πέτρας
  Χρώμα Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Φύλο
  Φύλο
  Μάρκα
  Μάρκα
  Φύλο
  Φύλο
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Χρώμα Καντράν
  Χρώμα Καντράν
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Μηχανισμός
  Μηχανισμός
  Διάμετρος
  Διάμετρος