Χρυσά Μενταγιόν

Χρυσά Μενταγιόν
Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χρυσά μενταγιόν και κολιέ, κατασκευασμένα από χρυσό δεκατεσσάρων και δεκαοκτώ καρατίων. Είναι διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ζιργκόν(cubic zirconia).
Αποτελούν κοσμήματα που μπορούν να απογειώσουν το στυλ κάθε γυναίκας, συντροφεύοντας την σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της. Κοσμήματα καθημερινά, βραδινά κ all time classic.

Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ποιότητα που προσφέρει η εταιρία μας από το 1898.

Κατασκευάστε το δικό σας χρυσό μενταγιόν
Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τα χρυσά μενταγιόν και τα κολιέ μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης ενός σχεδίου:

Αλλαγή χρώματος χρυσού και λίθων
Προσθήκη ή αφαίρεση διαμαντιών και λίθων
Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου κατασκευή ενός χρυσού μενταγιόν, όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το μοναδικό δικό σας κόσμημα.

Αν επιθυμείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων (μενταγιόν, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι), μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα μενταγιόν ίδιο με το δαχτυλίδι σας.

Αν το μήκος της αλυσίδας που έχετε επιλέξει δεν εφαρμόζει σωστά, σας παρέχουμε την προσαρμογή της, στο σωστό μήκος.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Αν το κόσμημα που έχετε επιλέξει, έχει διαμάντια ή πολύτιμους λίθους, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση με την υπογραφή του οίκου Oro Vildiridis.

  Περιοχή Τιμών
  Περιοχή Τιμών - slider
  7567500
  Υλικό
  Υλικό
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Πέτρας
  Χρώμα Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Φύλο
  Φύλο
  Μάρκα
  Μάρκα
  Φύλο
  Φύλο
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Χρώμα Καντράν
  Χρώμα Καντράν
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Μηχανισμός
  Μηχανισμός