Μενταγιόν & Κολιέ

Μενταγιόν
Μενταγιόν και κολιέ βρίσκονται στη συλλογή κοσμημάτων κάθε γυναίκας. Χειροποίητα κατασκευασμένα στο εργαστήριο μας, δημιουργούμε μοναδικά σχέδια, απλά ή πιο μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χρυσά μενταγιόν και κολιέ. Κατασκευασμένα από χρυσό δεκατεσσάρων και δεκαοκτώ καρατίων, τα οποία διακοσμούνται με πολύτιμουςκαι ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ζιργκόν(cubic zirconia).

Για μία πιο μοντέρνα και οικονομική λύση, τα ασημένια μενταγιόν μπορούν να απογειώσουν το στυλ κάθε γυναίκας, συντροφεύοντας την σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της.
Κοσμήματα καθημερινά, βραδινά κ all time classic.

Χειροποίητα μενταγιόν στις δικές σας προτιμήσεις
Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ποιότητα που προσφέρει η εταιρία μας από το 1898.

Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τα κοσμήματά μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης ενός σχεδίου:

Αλλαγή χρώματος χρυσού και λίθων
Προσθήκη ή αφαίρεση διαμαντιών και λίθων
Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου κατασκευή ενός κοσμήματος, όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το μοναδικό δικό σας κόσμημα.

Αν επιθυμείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων, μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα μενταγιόν ίδιο με το δαχτυλίδι ή τα σκουλαρίκια σας.

Αν το μήκος της αλυσίδας που έχετε επιλέξει δεν εφαρμόζει σωστά, σας παρέχουμε την προσαρμογή της, στο σωστό μήκος.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Αν το κόσμημα που έχετε επιλέξει, έχει διαμάντια ή πολύτιμους λίθους, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση με την υπογραφή του οίκου Oro Vildiridis.

Περιοχή Τιμών
Περιοχή Τιμών - slider
3533534
Υλικό
Υλικό
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Πέτρας
Χρώμα Πέτρας
Είδος Πέτρας
Είδος Πέτρας
Φύλο
Φύλο
Μάρκα
Μάρκα
Φύλο
Φύλο
Χρώμα Μετάλλου
Χρώμα Μετάλλου
Λουράκι/Μπρασελέ
Λουράκι/Μπρασελέ
Χρώμα Καντράν
Χρώμα Καντράν
Είδος Πέτρας
Είδος Πέτρας
Μηχανισμός
Μηχανισμός