Βέρες

Βέρες Χειροποίητες από Χρυσό 14 ή 18 Καρατίων
Μια από τις πιο σημαντικές και όμορφες στιγμές της ζωής μας είναι ο γάμος. Τα κοσμηματοπωλεία Oro Vildiridis, είναι μαζί σας για πάνω από 120 χρόνια και σας χαρίζουν τη λάμψη που χρειάζεται αυτή η στιγμή.

Οι βέρες είναι το μοναδικό κόσμημα-σύμβολο δεσμού της αιώνιας αγάπης του ζευγαριού.

Μπορείτε να επιλέξετε τις βερες των ονείρων σας, μέσα από την ανεξάντλητη συλλογή μας: βερες από κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό, κλασικές, μοντέρνες, δίχρωμες (σε οποίο συνδυασμό χρωμάτων θέλετε) και με οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε (ματ,γυαλιστερό,σφυρίλατο κτλ.).

Στη γυναικεία βέρα ανάλογα με την προτίμηση σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα προσθήκης ένος ή περισσότερων μπριγιάν ή ζιργκον καθώς και την αφαίρεση τους από το σχέδιο που επιλέξατε.

Οι βερες σας κασκευάζονται χειροποίητα στο εργαστήριο μας σε 14 ή 18 καράτια, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ανθεκτικότητα τους.

Βέρες Γάμου Πρωτότυπες
Για την μέγιστη ικανοποίηση σας, παρέχεται δωρεάν η χάραξη ονόματος και ημερομηνίας (ή κάποιο κείμενο της αρεσκείας σας) κάθως και η ανατομικότητα των βερών, η οποία αποτελεί τον κύριο λόγο στην άριστη εφαρμογή και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρώτο κοινό σας κόσμημα ως ανδρόγυνο και να σας ενημερώσουμε για το κόστος τους.

Τα κοσμήματά μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα. Αν το κόσμημα που έχετε επιλέξει, έχει διαμάντια ή πολύτιμους λίθους, συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση με την υπογραφή του οίκου Oro Vildiridis.

  Περιοχή Τιμών
  Περιοχή Τιμών - slider
  00
  Υλικό
  Υλικό
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Πέτρας
  Χρώμα Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Φύλο
  Φύλο
  Μάρκα
  Μάρκα
  Φύλο
  Φύλο
  Χρώμα Μετάλλου
  Χρώμα Μετάλλου
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Λουράκι/Μπρασελέ
  Χρώμα Καντράν
  Χρώμα Καντράν
  Είδος Πέτρας
  Είδος Πέτρας
  Μηχανισμός
  Μηχανισμός
  Διάμετρος
  Διάμετρος