Γιορτάστε την επέτειο γάμου σας με την αγαπημένη σας με ένα κόσμημα!

Γιορτάστε την επέτειο γάμου σας με την αγαπημένη σας με ένα κόσμημα!

Κάθε επέτειος είναι ξεχωριστή και μπορείτε να την κάνετε αξέχαστη αν επιλέξετε ως δώρο ένα κόσμημα. Τα κοσμήματα θεωρούνται ανέκαθεν ως τα πιο διαδεδομένα δώρα για μια γυναίκα, σε σημαντικές στιγμές της ζωής της (γενέθλια, ορκωμοσία, γάμος κτλ), αφού παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Έτσι κάθε φορά που κοιτάει την μπιζουτιέρα της και φοράει κάποιο κόσμημα, της έρχονται αναμνήσεις από τη στιγμή που το απέκτησε. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ακόμα και αν δεν το φοράει συχνά, κάθε φορά που θα το αντικρίζει θα θυμάται ποιος της το δώρισε και σε ποια περίσταση. Όλοι μας εξάλλου έχουμε ακούσει ιστορίες/διηγήσεις από κάποια γυναίκα της οικογένειας γύρω από κάποιο κόσμημα. 

Στόχος μας λοιπόν είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα κόσμημα για τη φετινή σας επέτειο, το οποίο θα την ενθουσιάσει

Αρχικά, μπορείτε να της δωρίσετε ολόβερο δαχτυλίδι ή δαχτυλίδι σειρέ, αν δεν έχει ήδη κάτι τέτοιο στη συλλογή της. Τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια φοριούνται σε κάθε ηλικία και συμπληρώνουν υπέροχα τη βέρα ή και το μονόπετρό της. Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ανάλογα με το στυλ της αγαπημένης σας. Αν δε φοράει πολλά κοσμήματα και είναι πιο μίνιμαλ, μπορείτε να της δωρίσετε ένα λεπτό ολόβερο για να φοράει μαζί με τη βέρα της. Αν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι πιο κλασσικό, επιλέξτε ένα λαμπερό σειρέ (πεντάπετρο ή εξάπετρο) δαχτυλίδι.

eikona 2
Κλασσικό λευκόχρυσο δαχτυλίδι σειρέ εξάπετρο
eikona 3
Χρυσό δαχτυλίδι ολόβερο με διαμάντια

Συνεχίζοντας στην κατηγορία των δαχτυλιδιών, μπορείτε να της δωρίσετε ένα δαχτυλίδι με έγχρωμη πέτρα. Σκεφτείτε ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα και βρείτε ποιος λίθος αντιστοιχεί. Ένα διαχρονικό δαχτυλίδι σε σχέδιο ροζέτα, με πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μιας γυναίκας! Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε και λίθο ανάλογα με το συμβολισμό που έχει. Για παράδειγμα, τo ρουμπίνι, με το βαθύ κόκκινο χρώμα του, συμβολίζει το πάθος, ενώ το blue topaz συμβολίζει την αγάπη, αλλά και την πιστότητα.

eikona 4
Λευκόχρυσο δαχτυλίδι ροζέτα με ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς και διαμάντια

*Extra tip: Ζητήστε μας να χαράξουμε στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού την ημερομηνία ή μια γλυκιά φράση!

 

Τι ποιο ξεχωριστό από ένα προσωποποιημένο κόσμημα, ειδικά κατασκευασμένο για την αγαπημένη σας; Αν έχετε αρκετό χρόνο μέχρι την επέτειό σας, εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί, ένα κόσμημα μοναδικό, μόνο για αυτήν! Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς, σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ένα κολιέ ή βραχιόλι το οποίο θα έχει τα αρχικά των ονομάτων σας. Κίτρινο, ροζ ή λευκόχρυσο, με πέτρες ή χωρίς, δημιουργήστε ένα κολιέ, το οποίο δεν θα υπάρχει άλλο ίδιο. Οι γυναίκες λατρεύουν την μοναδικότητα, οπότε αξίζει τον κόπο.

eikona 5
Χρυσό κολιέ με αρχικά, ειδικά κατασκευασμένο

Επιπλέον, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα κοσμήματα με συμβολικό χαρακτήρα. Ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιά ή αστέρι, ένα βραχιόλι με το άπειρο, το οποίο συμβολίζει την αιωνιότητα, αποτελούν δώρα που κυριολεκτικά δείχνουν την αγάπη σας για τη γυναίκα σας. Τέτοιου είδους κοσμήματα, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, μόνα τους αλλά και μαζί με άλλα για μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Μάλιστα, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από διάφορα σύμβολα αγάπης, πιο κλασσικά ή πιο μοντέρνα, πιο απλά ή πιο περίτεχνα.

eikona 6
Κοσμήματα με καρδιές της Chopard από τη συλλογή Happy Diamonds

Τέλος, μια πολύ όμορφη και διαφορετική ιδέα είναι η κατασκευή ενός μοναδικού κουτιού για το μονόπετρο της αγαπημένης σας ή τις βέρες σας. Ένα ξύλινο κουτί πολυτελείας το οποίο κοσμείται με το σύμπλεγμα των αρχικών σας ή το οικόσημό σας, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κόσμημα κειμήλιο, που θα πάει από γενιά σε γενιά.

eikona 7
Ένα ξύλινο κουτί πολυτελείας με τα αρχικά σας, θα συνοδεύει παντοτινά το μονόπετρο της αγαπημένης σας

Η μέρα της επετείου, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν είναι σαν τις άλλες μέρες. Αυτή τη μέρα γιορτάζετε την ένωση με την αγαπημένη σας και την αρχή της κοινής σας πορείας. Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, ένα κόσμημα και μια τρυφερή αγκαλιά, αρκούν για να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή για τη γυναίκα της ζωής σας. Μην ξεχνάτε φυσικά, να της δείχνετε την αγάπη σας κάθε μέρα με μικρές κινήσεις!

oro_newlogo